Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen


De corporaties nodigen u uit voor de bezichtiging. U ontvangt de uitnodiging per post, telefoon of e-mail.

De corporaties nodigen u uit voor de bezichtiging. U ontvangt de uitnodiging op uw e-mailadres.  Het is belangrijk dat uw e-mailadres klopt en u deze e-mail op tijd leest.

In de uitnodiging staat wanneer en hoe u de woning kunt bezichtigen. Ook staat er wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning accepteert of niet. Doet u dit niet op tijd, dan vervalt de aanbieding.

Is de woning bewoond, dan krijgt u de contactgegevens van de huidige bewoner om een afspraak te maken. Belangrijk is wel dat u op tijd doorgeeft of u de woning accepteert.
Als de woning onbewoond is, ontvangt u een uitnodiging voor een (groeps)bezichtiging. Bij een groepsbezichtiging is het verplaatsen van de afspraak niet mogelijk. 

Het is niet de bedoeling dat u de woning gaat bekijken als u geen uitnodiging heeft ontvangen.

 


Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik een woning bezichtigen?

Na de selectie worden er kandidaten uitgenodigd. Per woning kunnen dit meerdere kandidaten tegelijk zijn.

U ontvangt gegevens van de huidige bewoner (of de contactpersoon) om een afspraak te maken, u krijgt de bezichtigingsdatum en -tijd door of u ontvangt een uitnodiging voor een groepsbezichtiging. Verder wordt u geïnformeerd wanneer u uiterlijk moet doorgeven dat u de woning wel of niet accepteert.

Het is niet mogelijk om een door de corporatie geplande woningbezichtiging te verplaatsen. Als u zelf niet op het tijdstip kunt komen, mag u wel iemand namens u sturen. Let op: het is dan niet mogelijk om de woning later alsnog zelf te bezichtigen.

Deze informatie geldt alleen voor woningen die per e-mail worden aangeboden. Wordt een woning door de woningcorporatie via de post of per telefoon aangeboden, dan leest of hoort u hoe u de woning kunt bezichtigen. 

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie
Hoe word ik uitgenodigd voor een bezichtiging?

U kunt op verschillende manieren worden uitgenodigd om een woning te bezichtigen. Dit verschilt per woningcorporatie. U krijgt een uitnodiging per post, e-mail of telefoon.

Voor een woningbezichtiging krijgt u de contactgegevens van de huidige bewoner of de bezichtigingdatum en -tijd door. Verder wordt u geïnformeerd wanneer u uiterlijk moet doorgeven of u de woning wel of niet accepteert.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan aan het Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd . Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.