Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Belangrijke informatie voordat u zich inschrijft

Inkomensgrens voor sociale huurwoningen
Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42 per maand. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning.

Uitzondering middeninkomen
Er is een uitzondering op deze regel. Met een inkomen tot € 48.655 (het zogeheten middeninkomen) kunt u in aanmerking komen voor een klein deel van de sociale huurwoningen. De advertenties met deze woningen zijn herkenbaar aan de tekst Toegankelijk voor middeninkomens. 

Wel of niet inschrijven?
Uw inkomen kan altijd veranderen. Daarom is het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is. Als u zich inschrijft bouwt u zoekwaarde op.
Uw inkomen controleert de woningcorporatie op het moment dat u een woning krijgt aangeboden. 

E-mailadres als gebruikersnaam
Het is belangrijk dat u uw e-mailadres correct invult tijdens het inschrijven. Alle communicatie over uw inschrijving en reacties op het woningaanbod sturen wij naar uw e-mailadres.  Daarnaast is uw e-mailadres ook uw gebruikersnaam waarmee u inlogt op de website om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. 

Gooi en Vechtstreek
Met een inschrijving bij WoningNet Gooi en Vechtstreek kunt u reageren op sociale huurwoningen in de gemeenten Blaricum, Bussum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren.

Binding
Woningzoekenden met binding met de regio krijgen voorrang op woningzoekenden zonder deze binding.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

 

Inschrijven bij WoningNet kost € 15,- voor één jaar. U kunt betalen met iDEAL of via een machtiging.

Jaarlijks kunt u uw inschrijving verlengen. Na het betalen van de verlengingskosten (€ 15,- prijspeil 2016) is uw inschrijving weer voor één jaar geldig.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Het systeem van de website is vernieuwd . Hiervoor zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vul uw gegevens aan om weer persoonlijk woningaanbod te ontvangen.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.