Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

26 april 2019


Vanaf 15 mei is het niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór 15 mei 2019 in te zien bij Mijn reacties.  We gaan hierna over op een ander systeem. 

Wat is een historische reactie?
Een historische reactie is een reactie waar u niet langer dan één jaar geleden op heeft gereageerd. Na de definitieve toewijzing van de woningen verdwijnen de eerder geplaatste reacties uit de lijst Lopende reacties en gaan ze naar de lijst Historische reacties. U ziet deze woning alleen terug in de lijst Historische reacties als u ook op de woning heeft gereageerd.

Uw historische reacties uitprinten
Als u een overzicht wilt van uw historische reacties, dan kunt u dit overzicht heel makkelijk via deze website uitprinten. Dit kan tot uiterlijk 15 mei. Volg hiervoor onderstaande stappen.

• Log in met uw registratienummer en wachtwoord
• Ga naar Mijn reacties
• Klik op het tabblad Historische reacties
• Klik op de rode button Print. U kunt vervolgens de verdere stappen van uw printer volgen om het overzicht uit te printen.

De historische reacties na mei 2019
Vanaf 21 mei ziet u de reacties die u na 21 mei plaatst bij Mijn reacties. Als deze woningen verhuurd zijn of ingetrokken ziet u deze reacties weer bij uw  Historische reacties.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.