Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Woningen tot EUR 1000 van Dudok Wonen vanaf 1 april 2019 op Woningnet

27 februari 2019


Per 1 april adverteert Dudok Wonen de vrijkomende woningen tot €1000,- uitsluitend op Woningnet. Woningzoekenden kunnen dan ook direct reageren. Op de website van Dudok Wonen is het aanbod ook te zien via een link naar Woningnet. 

Tot 1 april 2019 adverteert Dudok Wonen de vrijkomende woningen tussen €720 en €1000 op Funda en Pararius. WoningNet heeft nu ook mogelijk gemaakt dat deze categorie woningen gepubliceerd kunnen worden, naast het aanbod sociale huurwoningen. Dudok Wonen is hier erg blij mee omdat dit veel makkelijker is voor woningzoekenden. Het kost minder tijd omdat woningzoekenden niet meer naar alle open huizen toe hoeven te gaan. Zij kunnen vanaf 1 april vanachter hun computer reageren op de woning. Dat scheelt een hoop tijd. 

Transparanter
Ook is het gehele proces transparanter. Het computersysteem van WoningNet kiest de volgorde van de kandidaten. Dudok Wonen controleert van de eerste drie kandidaten of zij aan alle voorwaarden voldoen en plant vervolgens een bezichtiging in met de kandidaten.
 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.